Vi byder velkommen til vores hyggelige landsted Brolund ved Gudenåens bred i Resenbro. Her bor vi midt i naturen med vores tre børn.

Her er rig mulighed for at komme ud i naturen, hvad enten det gælder lystfiskeri, vandring, cykling, mountainbike, golf og kanosejlads.

Den gamle træksti har gennemgået en renovering, således at det er muligt at cykle og gå langs Gudenåen fra Silkeborg til Svostrup. Trækstien gå lige neden for vores have.

Vi har kun seks kilometer til Silkeborg centrum, så kommer I også tæt på områdets seværdigheder, samt Silkeborgs handels- og kulturliv. Er man sportsinteresseret er der kun 300 meter til Silkeborg Golfklubs golfbane og en kilometer til Jyllandsringen.

De to værelser er store og lyse med egne gode badeværelser, tv, DVD og radio. Der er mulighed for enkeltopredning og dobbeltopredning, samt familieværelse med dobbeltseng, køjeseng og eventuel weekendseng. Til værelserne hører fælles tekøkken med spiseplads.

Vores ferielejlighed er indrettet, så der er plads til overnatning for op til to voksne og to børn. Der er egen indgang, eget badeværelse, soveværelse med to senge og køkkenalrum med spisebord og sovesofa (til to børn). Køkkenet har køle/fryseskab, komfur med ovn, kaffemaskine samt diverse service, desuden er der TV med DVD samt adgang til WiFi i lejligheden.

Alle priser er inklusiv sengelinned, håndklæder og trådløst internet.

Morgenmad kan tilkøbes. Vores morgenmadspakke består af ost, smør, marmelade og andre morgenmadsprodukter samt mælk og juice, som står i køleskabet ved ankomst. Dertil er der te og kaffe til rådighed, som brygges selv. Vi leverer frisk bagte boller eller rundstykker om morgenen.

Hvis du ønsker at fiske, kan fiskekort købes ved Silkeborg Fiskeriforening www.silkefiskekort.dk Husk desuden statens fisketegn, der kan købes på www.fisketegn.dk

Vi vil glæde os til at se Jer på Brolund.

Karin og Kristoffer